Maak kennis en lees ervaringen over Type-Uniek

1 apr 2019

Wat een feest om zoveel kinderen door de jaren op weg te helpen naar een prachtig en waardevol typediploma. Bij Type-Uniek leert je kind in 10 tot 12 weken goed en snel blind typen. Iets waar ze hun leven lang plezier van hebben! Onze typeschool is uniek in Rosmalen en omstreken. We bieden de typlessen zowel thuis als op scholen aan. Daarnaast is het mogelijk om online het typediploma te halen, eventueel met begeleiding door mij (Angelique). We werken al jaren met het programma TypeWorld; een online programma waarmee kinderen spelenderwijs leren typen. In de lessen krijgen de kinderen veel persoonlijke aandacht, dat is iets dat ik heel belangrijk vind. Na elke typecursus ontvang ik dan ook veel leuke reacties van de kinderen en ouders. Deze deel ik graag met je!

Wat ben ik blij met mijn type-diploma!

Na de diplomauitreiking ontvang ik vaak lieve mailtjes en berichtjes via sociale media. Wat leuk om alle reacties te lezen. Dit is waarom ik de allerleukste baan ter wereld heb! De positieve reviews geven mij inspiratie en motivatie om ook in de toekomst nog heel veel kinderen te leren typen. Ik deel graag 10 reviews met je die ik onlangs ontvangen heb.

Bedankt voor alle fijne reviews over Type-Uniek

‘Wat een geweldige ervaring hebben onze kinderen hier mogen beleven. Ze leerden niet alleen fantastisch goed blind typen in korte tijd, maar krijgen ook de fijnste en meest persoonlijke begeleiding. Angelique is echt een topper die precies begrijpt en aanvoelt wat kinderen doormaken. Helpt met bemoedigende woorden waar nodig, met extra mailtjes en fijne complimentjes. Wij zijn trots, een absolute aanrader voor alle kinderen!’
– Marjolein

‘Onze kinderen van 10 en 11 jaar hebben bij Type-Uniek het typediploma gehaald en wij zijn zeer tevreden! Angelique gaat superleuk met de kids om, reageert heel snel op vragen via mail en ook het programma spreekt erg aan. De kinderen gingen altijd met plezier naar de lessen. We kunnen Type-Uniek dan ook echt iedereen aanraden!’
– Sjoerd

‘Wat goed hoe snel kinderen leren om blind te typen. Angelique, je pakt het super aan. Het persoonlijk contact spreekt ons enorm aan. We werden als ouders altijd op de hoogte gehouden. Er wordt meegedacht met elk kind en dit werkt heel goed. Bedankt voor het mooie diploma met de leuke attentie erbij. Wij zijn heel tevreden!’
– Iris

‘Onze zoon heeft het geweldig gevonden bij Type-Uniek! Met een hele goede begeleiding, het email contact werkt heel motiverend met de lieve berichtjes. Leuk ook dat ze wat te drinken en een koekje krijgen voor het typen, met ook tijd voor elkaar. Dit is zo’n fijne basis voor de middelbare school. We zijn blij en trots, met dank aan Angelique!’
– Claudia

‘Heel erg bedankt voor je lieve woorden, het motiveren en het begrip bij de onzekerheid van onze zoon. Met jouw hulp en stimulans heeft hij zijn diploma toch gehaald. We zijn trots op hem, hartelijk dank voor deze fijne en persoonlijke begeleiding!‘
– Teuntje

Berichtjes van kinderen zijn altijd leuk!

‘Ik vond het super leuk bij Angelique, ze is erg grappig!’ – Sanne

‘In de les vond ik het erg leuk met lekkere koekjes en spekjes, ik heb veel geleerd!’ – Lucas

‘Typen is echt niet moeilijk, het is super leuk ook het oefenen thuis ging goed!’ – Bo

‘Ik vond het best wel lastig, heb dyslexie. Angelique is aardig en heeft goed geholpen!’ – Stijn

‘Ik heb in zes weken mijn typediploma gehaald! Ik ging elke dag typen en oefenen!‘ – Sem

Heb jij ook typeles gevolgd bij Type-Uniek en wil je ook een review schrijven? Dat vind ik super leuk! Reacties zijn altijd welkom via e-mail, maar je kunt me ook beoordelen op mijn Facebookpagina.

Bedankt voor alle lieve reviews. Tot snel in een volgend blog!

Liefs Angelique – Type-Uniek