Online typecursus voor kinderen

Wil je liever een online typecursus voor kinderen volgen? Bij Type-Uniek is dit mogelijk “met” of “zonder” begeleiding van typedocente Angelique. Uw kind doorloopt het online programma van TypeWorld zelfstandig. Je krijgt hierbij instructies van onze virtuele typedocente Monique. De licentie van het programma is 1 jaar geldig en u kunt zelf bepalen wanneer er gestart wordt met de typecursus. Indien u kiest voor de online typecursus met begeleiding zal typedocente Angelique van Type-Uniek uw zoon of dochter voor gedurende 25 weken op afstand begeleiden.

Begeleiding op afstand

Wanneer uw kind liever zelfstandig werkt, kiest u voor een online typecursus voor kinderen. Zodra de betaling is ontvangen door Type-Uniek, krijgt u binnen enkele uren een account met licentiecode voor het programma TypeWorld toegestuurd per e-mail. Start u liever op een andere datum, u bepaald zelf wanneer. U heeft vervolgens gedurende één jaar toegang tot het online programma, startende op de dag dat uw kind begint met de typecursus.

Typecursus online - Type-uniek

Bij het bestellen van de online typecursus voor kinderen kiest u voor “met” of “zonder” begeleiding. In beide gevallen krijgt uw kind toegang tot het programma van TypeWorld, waarbij de virtuele typedocent Monique instructies geeft. Wanneer u kiest voor begeleiding, zal typedocente Angelique van Type-Uniek extra hulp aanbieden op afstand gedurende 25 weken. Ze houdt in de gaten of uw kind daadwerkelijk oefent en geeft terugkoppeling aan de ouders indien dit niet zo is. Angelique stimuleert en stuurt bij op afstand. Tevens is zij bereikbaar voor vragen via een intern mailsysteem. De responstijd is gemiddeld 4 uur (op alle werkdagen tussen 7 uur ’s morgens en 7 uur ’s avonds). Indien u wenst dat uw kind langer dan 25 weken online wordt begeleid, kunt u dit aangeven per e-mail.

Met of zonder begeleiding?

Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding bij de typecursus voor kinderen belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van kinderen. Hierdoor is de kans dat zij de eindstreep halen vele malen groter, waarbij de eindscore van deze kinderen met online begeleiding gemiddeld 15% hoger is.

Typecursus online - Type-uniek

Online typecursus voor kinderen

 • Blind leren typen met 10 vingers;
 • Spelenderwijs leren typen in je eigen tempo;
 • Typecursus in spelvorm met TypeWorld;
 • Zelfstandig het online programma doorlopen;
 • Vragen stellen via een intern mailsysteem, Whatsapp en per telefoon;
 • Overal en altijd oefenen via internet;
 • Startdatum zelf bepalen;
 • Licentiecode voor één jaar;
 • Voortgang en resultaten inzichtelijk;
 • Automatische rapportage aan de ouders;
 • Voor kinderen vanaf eind groep 6;
 • Examen bij minimaal 100 aanslagen per minuut;
 • Typediploma met eindresultaat wordt thuis gestuurd!

Proefles?

Wil je eerst een proefles volgen? Stuur mij dan een e-mail via info@type-uniek.nl.

Zelf heb ik de cursus ook gedaan op 44 jarige leeftijd en m’n diploma gehaald. Het duurde een paar weken langer, omdat ik eerst mijn oude typegedrag moest afleren voordat ik een juiste manier kon aanleren. Het is héérlijk om ontspannen te typen zonder te hoeven kijken op het toetsenbord. Angelique is een kundige en super lieve vrouw waar je je gelijk thuis voelt, dit werkt mee aan een ontspannen sfeer om te leren typen. Voor jong en oud! De vergoeding die ze vraagt is relatief laag vergeleken met wat je ervoor terugkrijgt: een ontspannen houding achter je computer voor de rest van je leven. 😁

Tine 
Tine

Koen keek erg uit naar zijn eerste typeles en kwam dan ook erg enthousiast thuis. Je legt alles goed uit en niets is teveel, je gaf extra aandacht daar waar nodig. Aanmoedigen deed je ook erg goed als Koen weer eens boos werd op zichzelf en het geen schande is om fouten te maken. Met oefenen zal het steeds beter worden. Nu met zeer veel trots zijn diploma gehaald met 115apm en 99% nauwkeurigheid. Angelique super bedankt voor alle typelessen. Je bent een toffe juf😊👍

Pascale Blank (Moeder van Koen) 
Pascale Blank (Moeder van Koen)

Ik vond het een leuke typecursus en Angelique is heel erg aardig.

Claire uit groep 7A 
Claire uit groep 7A

De typecursus is erg leuk en leerzaam.

Parcival uit groep 7A 
Parcival uit groep 7A

Typecursus was leerzaam. Angelique geeft goed les en de typeprogramma was leuk en grappig.

Fien uit groep 7C 
Fien uit groep 7C

Ik moest van mijn moeder, maar Angelique was erg leuk en heeft goed les gegeven.

Maxim uit groep 7C 
Maxim uit groep 7C

Huiswerk vond ik niet leuk, maar bij Angelique op school wel, ze deed het erg goed en ik kan nu blind typen.

Lieke uit groep 7B 
Lieke uit groep 7B

Typeles vond ik erg leuk, het was altijd heel gezellig. Angelique heeft goede tips gegeven, huiswerk vond ik minder.

Aimeé uit groep 7B 
Aimeé uit groep 7B

Ik vond het leuk dat we op school konden typen, dan ben je niet alleen. Angelique nam altijd wat drinken en lekkers mee.

Binc uit groep 7 
Binc uit groep 7

Ik vond de typecursus helemaal geweldig, typeprogramma is relaxt je hoeft niet iedere dag te typen. Angelique is heel leuk, je krijgt van te voren wat lekkers en drinken. Ze doet erg leuk.

Noud uit groep 8B 
Noud uit groep 8B