Privacy policy Type-Uniek

Type-Uniek respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Type-Uniek gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een typecursus of workshop boekt, heb ik je naam, e-mailadres en (adresgegevens  nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden en je typecursus te bevestigen. Tevens heb ik de naam van je zoon of dochter nodig met geboortedatum, deze gegevens heb ik nodig voor de typediploma.
  • Betaling van je bestelling verloopt via
    • Voor betaling via Ideal zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
  • Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, namens Type-Uniek een bevestiging. Heeft u gekozen voor betaling in twee termijnen dan heeft u dat aangegeven via de site en zal éénmalig het 2de termijn via een automatische incasso plaatsvinden.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers, helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@type-uniek.nl Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn diensten, interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.
  • Op mijn facebookpagina van Type-Uniek plaatst Type-Uniek foto’s van in de typeles en geslaagde cursisten, hiervoor stuur ik u een aparte mail of u hiermee akkoord gaat, gaat u hiermee akkoord dan zal ik deze foto’s plaatsen op mijn facebookpagina, Instagram en soms op Twitter. Gaat u hiermee niet akkoord dan zal Type-Uniek uw zoon of dochter niet op de foto plaatsen en respecteren wij uw privacy.

Samenwerking met derde partijen

Type-Uniek werkt samen met de volgende partijen:

  • Ideal (Mollie B.V.) ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Ideal (MollieB.V.) voor meer informatie klikt u op de link van de privacyverklaring van Mollie.
  • Antagonist is de host van deze website type-uniek.nl Alle gegevens die je via mijn website ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Succes met je weshop.nl. Succes met je Webshop heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Type-Uniek vraagt bij TypeWorld de licenties aan voor alle typecursussen, hiervoor heb ik de naam, adres, telefoonnummer en email adres nodig van de ouders. Voor de minderjarige kinderen heb ik de volledige naam en geboortedatum nodig. Deze gegevens worden opgeslagen in het bestand van TypeWorld zodat ik mijn cursisten online kan begeleiden. Voor meer informatie kunt u de privacyverklaring lezen van TypeWorld.

Daarnaast gebruikt Type-Uniek cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Type-Uniek verkoopt je gegevens niet

Type-Uniek zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 2 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die je hebt verstrekt op de website van Type-Uniek ten behoeve van het beoordelen van Type-Uniek blijven bewaard.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Type-Uniek opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@type-uniek.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Type-Uniek en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Type-Uniek
Coupletweg 46
5245 BA Rosmalen

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 7.00 uur tot 13.00 uur en van 16.30 uur tot 20.00 uur via telefoonnummer 06 – 307 899 89. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

info@type-uniek.nl
het contactformulier
WhatsApp (06 – 307 899 89)