TYPE10 is nu Type-Uniek

12 sep 2018

Welkom bij Type-Uniek

Wat een groot succes heb ik afgelopen jaren gehad in Rosmalen en omstreken. Ik ben van start gegaan met de naam TYPE10, maar nu is het zover dat mijn bedrijfsnaam is vernieuwd naar Type-Uniek. De eerste jaren ben ik druk bezig geweest met het opstarten en het geven van typecursussen bij de leukste basisscholen in Rosmalen en omstreken. Heel veel kinderen heb ik een typediploma mogen overhandigen. En wat zijn ze dan trots en de juf nog trotser. De Type-diploma uitreiking is elke keer weer een feestje. Maar soms kan je bedrijf zo snel groeien, dat de naam niet helemaal meer aansluit. En voordat ik alweer op weg ben naar 2019, heb ik de stap nu gemaakt naar een nieuwe krachtige naam. Daarom wens ik je vanaf nu van harte welkom bij Type-Uniek!

Alle kinderen zijn uniek bij Type-Uniek

Ik veranderen zelf niet, maar groei juist mee met het aantal kinderen, die afgelopen jaren bij mij een typediploma hebben gehaald. En dat zijn er heel veel en wat ben ik trots op alle jongens en meisjes. Of je nu via de basisschool de typecursus hebt gevolgd, bij mij thuis, op locatie of geheel zelfstandig online; elk kind is bij mij uniek. En dat is net wat zo belangrijk is bij het les geven, voor alle kinderen is er plaats bij mij. Of je nu snel leert of dyslexie hebt, ik help je graag. Persoonlijke begeleiding is altijd mogelijk, voor veel kinderen is dit erg prettig. Daarom richt ik mij ook op kinderen. Bij een nieuwe groei en stap hoort een nieuwe naam en zo is Type-Uniek ontstaan. Dit past in alle ontwikkelingen binnen mijn bedrijf met een uniek aanbod en vooral persoonlijke begeleiding. Ik zie je altijd graag bij Type-Uniek.

Spelenderwijs typen en persoonlijke begeleiding

Als je mij al wat langer kent en volgt dan vraag je je misschien af; “wat gaat er nog meer veranderen?”. Dan kan ik alleen maar zeggen, ik verander zelf niet, maar groei juist met jullie mee. Want het spelenderwijs leren typen met de persoonlijke begeleiding, dat hoort gewoon bij mij en dat maakt het juist compleet. Voor dat ik begin met de typelessen, neem ik altijd even de tijd, om het verhaal van de dag te vertellen en te luisteren naar de kinderen, op die manier leer je elkaar kennen en dat is fijn voor de sfeer in de groep. De kinderen zijn ontspannen en daarna gaan ze fijn met de typelessen verder. Het fijne contact in de groep, zie ik vaak ook terug bij het maken van het huiswerk. En natuurlijk is er altijd wat te drinken en wat lekkers bij de typeles. Want ik ga voor een uniek aanbod, waar de kinderen zich prettig bij voelen. Bekijk alle informatie via de pagina groepslessenen scholen. En lees alles over mij via de pagina typedocent.

Volg Type-Uniek ook via de social media

Wil je als eerste van alle nieuwe ontwikkelingen bij Type-Uniek op de hoogte blijven? Volg mij dan via Facebook en Instagram.Hier kan je ook foto’s bekijken achter de schermen van Type-Uniek. Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Leuk ook voor de ouders, zeker met foto’s van alle diploma uitreikingen en groepen. Ik zie je graag, alles blijft hetzelfde; ik groei mee met altijd een uniek aanbod voor kinderen!

Tot snel in een volgend blog!

Liefs Angelique – Type-Uniek