Typecursus op de basisschool na schooltijd

Een erkende typecursus op de basisschool na schooltijd is niet alleen belangrijk voor de toekomst van de kinderen, maar ook tijdens de schoolcarrière kan het nu erg goed van pas komen. Het kan daarom erg prettig zijn voor uw kind om te leren typen op de basisschool! Type-Uniek werkt met diverse basisscholen samen uit Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Vught en omstreken. Alle informatie over een typecursus op de basisschool na schooltijd staat op deze pagina.

Informatie voor scholen

Een typecursus op de basisschool na schooltijd is praktisch voor zowel kinderen als ouders. De lessen zijn namelijk aansluitend op het continurooster waar scholen tegenwoordig mee werken. Het enige wat Type-Uniek nodig heeft om na schooltijd een typecursus aan te kunnen bieden, is een ruimte en internet binnen de school. Er worden laptops en Chromebooks ter beschikking gesteld voor kinderen door Type-Uniek. U heeft als school geen extra administratie. De start van de typecursus wordt in overleg bepaald. Alles wordt voor u geregeld. De school komt op de Website te staan van Type-Uniek met datum en tijdstip wanneer de typecursus binnen de school wordt gegeven. De ouders kunnen hun kind of kinderen inschrijven via de Website van Type-Uniek. We schrijven een stukje voor in de nieuwsbrief en geven eventueel flyers af om uit te delen.

Bent u als school geïnteresseerd in het aanbieden van een typecursus op de basisschool na schooltijd? Type-Uniek biedt korting aan ouders als zij hun kind(eren) laten deelnemen. De typelessen zijn geschikt voor leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van minimaal zes en maximaal twaalf kinderen per keer. De typecursus bestaat gemiddeld uit 10 tot 12 lessen van een uur op school. (voor thuis is het gemiddeld 3 tot 4 dagen per week een half uur oefenen). Proefexamen en type-examen wordt onder toezicht op school afgenomen.

Tijdens de typecursus wordt er gelet op onder andere een goede vingerzetting en typehouding. Het typeprogramma is online, dus oefenen is altijd en overal mogelijk. Er is een speciaal programma voor kinderen met dyslexie en/of concentratie problemen. Bij Type-Uniek zijn alle kinderen tot op heden geslaagd voor hun typediploma! U kunt er ook voor kiezen om een typecursus aan te bieden onder schooltijd“. Voor een typecursus onder schooltijd hanteren wij andere tarieven. Wilt u vrijblijvend een offerte op maat of wilt u meer informatie over een typecursus “onder” of “na” schooltijd, u kunt contact opnemen via 06-30789989.

Informatie voor ouders

Naast de reguliere typecursus voor kinderen op locatie, kunt u er ook voor kiezen om uw kind een typecursus op de basisschool te laten volgen via Type-Uniek. Momenteel zijn er afspraken gemaakt met onderstaande basisscholen en locatie’s in Noord-Brabant:

Locatie

  • Thuislocatie (Coupletweg) De Hoven in de Groote Wielen in Rosmalen, je kan je aanmelden via het kopje groepslessen

Type-Uniek geeft typecursussen op basisscholen en op locatie bij mij thuis in Rosmalen (De Groote Wielen)

Er wordt op deze basisscholen direct na schooltijd een ruimte met wifi beschikbaar gesteld. Type-Uniek zorgt voor laptops en Chromebooks, maar ook voor wat lekkers en drinken dat kinderen normaal gesproken bij thuiskomst krijgen. Als u kiest voor groepslessen op school, krijgt u bovendien korting op de typecursus. Type-Uniek heeft namelijk speciale prijsafspraken met scholen!

Wilt u graag weten wat TypeWorld, het online programma dat wordt gebruikt tijdens de typecursus, inhoud? Probeer de gratis proefles! Geef uw kind op voor een typecursus bij Type-Uniek door het product met de startdatum toe te voegen aan de winkelmand en af te rekenen.