Typecursus op de basisschool na schooltijd

Een erkende typecursus op de basisschool na schooltijd is niet alleen belangrijk voor de toekomst van de kinderen, maar ook tijdens de schoolcarrière kan het nu erg goed van pas komen. Het kan daarom erg prettig zijn voor uw kind om blind te leren typen op de basisschool! Type-Uniek werkt met diverse basisscholen samen uit Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Vught en omstreken. Alle informatie over een typecursus op de basisschool na schooltijd staat op deze pagina.

Zodra een typecursus is volgeboekt, is deze niet meer zichtbaar op deze pagina.

 de Informatie voor scholen

Een typecursus op de basisschool na schooltijd is praktisch voor zowel kinderen als ouders. De lessen zijn namelijk aansluitend op het continurooster waar scholen tegenwoordig mee werken. Het enige wat Type-Uniek nodig heeft om na schooltijd een typecursus aan te kunnen bieden, is een ruimte en internet binnen de school. Er worden laptops en Chromebooks ter beschikking gesteld voor kinderen door Type-Uniek. U heeft als school geen extra administratie. De start van de typecursus wordt in overleg bepaald. Alles wordt voor u geregeld. De school komt op de Website te staan van Type-Uniek met datum en tijdstip wanneer de typecursus binnen de school wordt gegeven. De ouders kunnen hun kind of kinderen inschrijven via de Website van Type-Uniek. We schrijven een stukje voor in de nieuwsbrief en geven eventueel flyers af om uit te delen.

Geïnteresseerd?

Bent u als school geïnteresseerd in het aanbieden van een typecursus op de basisschool na schooltijd? Type-Uniek biedt korting aan ouders als zij hun kind(eren) laten deelnemen. De typelessen zijn geschikt voor leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van minimaal zes en maximaal twaalf kinderen per keer. De typecursus bestaat gemiddeld uit 10 tot 12 lessen van een uur op school. (voor thuis is het gemiddeld 3 tot 4 dagen per week een half uur oefenen). Proefexamen en type-examen wordt onder toezicht op school afgenomen.

Tijdens de typecursus wordt er gelet op onder andere een goede vingerzetting en typehouding. Het typeprogramma is online, dus oefenen is altijd en overal mogelijk. Er is een speciaal programma voor kinderen met dyslexie en/of concentratie problemen. Bij Type-Uniek zijn alle kinderen tot op heden geslaagd voor hun typediploma! U kunt er ook voor kiezen om een typecursus aan te bieden onder schooltijd“. Voor een typecursus onder schooltijd hanteren wij andere tarieven. Wilt u vrijblijvend een offerte op maat of wilt u meer informatie over een typecursus “onder” of “na” schooltijd, u kunt contact opnemen via 06-30789989.

Informatie voor ouders

Naast de reguliere typecursus voor kinderen op locatie, kunt u er ook voor kiezen om uw kind een typecursus op de basisschool te laten volgen via Type-Uniek. Momenteel zijn er afspraken gemaakt met onderstaande basisscholen en locatie’s in Noord-Brabant:

 

Locatie

  • Thuislocatie (Coupletweg) De Hoven in de Groote Wielen in Rosmalen, je kan je aanmelden via het kopje groepslessen

Type-Uniek geeft typecursussen op basisscholen en op locatie bij mij thuis in Rosmalen (De Groote Wielen)

Er wordt op deze basisscholen direct na schooltijd een ruimte met wifi beschikbaar gesteld. Type-Uniek zorgt voor laptops en Chromebooks, maar ook voor wat lekkers en drinken dat kinderen normaal gesproken bij thuiskomst krijgen. Als u kiest voor groepslessen op school, krijgt u bovendien korting op de typecursus. Type-Uniek heeft namelijk speciale prijsafspraken met scholen! Tegen betaling van €14,00 kunt u een los toetsenbord er bij kopen.

Wilt u graag weten wat TypeWorld, het online programma dat wordt gebruikt tijdens de typecursus, inhoud? Stuur mij dan een e-mail via info@type-uniek.nl voor een gratis proefles! Geef uw kind op voor een typecursus bij Type-Uniek door het product met de startdatum toe te voegen aan de winkelmand en af te rekenen.

Zelf heb ik de cursus ook gedaan op 44 jarige leeftijd en m’n diploma gehaald. Het duurde een paar weken langer, omdat ik eerst mijn oude typegedrag moest afleren voordat ik een juiste manier kon aanleren. Het is héérlijk om ontspannen te typen zonder te hoeven kijken op het toetsenbord. Angelique is een kundige en super lieve vrouw waar je je gelijk thuis voelt, dit werkt mee aan een ontspannen sfeer om te leren typen. Voor jong en oud! De vergoeding die ze vraagt is relatief laag vergeleken met wat je ervoor terugkrijgt: een ontspannen houding achter je computer voor de rest van je leven. 😁

Tine 
Tine

Koen keek erg uit naar zijn eerste typeles en kwam dan ook erg enthousiast thuis. Je legt alles goed uit en niets is teveel, je gaf extra aandacht daar waar nodig. Aanmoedigen deed je ook erg goed als Koen weer eens boos werd op zichzelf en het geen schande is om fouten te maken. Met oefenen zal het steeds beter worden. Nu met zeer veel trots zijn diploma gehaald met 115apm en 99% nauwkeurigheid. Angelique super bedankt voor alle typelessen. Je bent een toffe juf😊👍

Pascale Blank (Moeder van Koen) 
Pascale Blank (Moeder van Koen)

Ik vond het een leuke typecursus en Angelique is heel erg aardig.

Claire uit groep 7A 
Claire uit groep 7A

De typecursus is erg leuk en leerzaam.

Parcival uit groep 7A 
Parcival uit groep 7A

Typecursus was leerzaam. Angelique geeft goed les en de typeprogramma was leuk en grappig.

Fien uit groep 7C 
Fien uit groep 7C

Ik moest van mijn moeder, maar Angelique was erg leuk en heeft goed les gegeven.

Maxim uit groep 7C 
Maxim uit groep 7C

Huiswerk vond ik niet leuk, maar bij Angelique op school wel, ze deed het erg goed en ik kan nu blind typen.

Lieke uit groep 7B 
Lieke uit groep 7B

Typeles vond ik erg leuk, het was altijd heel gezellig. Angelique heeft goede tips gegeven, huiswerk vond ik minder.

Aimeé uit groep 7B 
Aimeé uit groep 7B

Ik vond het leuk dat we op school konden typen, dan ben je niet alleen. Angelique nam altijd wat drinken en lekkers mee.

Binc uit groep 7 
Binc uit groep 7

Ik vond de typecursus helemaal geweldig, typeprogramma is relaxt je hoeft niet iedere dag te typen. Angelique is heel leuk, je krijgt van te voren wat lekkers en drinken. Ze doet erg leuk.

Noud uit groep 8B 
Noud uit groep 8B