Typecursus voor kinderen in de vorm van groepslessen

​Type-Uniek biedt typecursus voor kinderen in de vorm van groepslessen. Uw kind leert in ongeveer 10 tot 12 weken blind typen. De kinderen krijgen gemiddeld 12 lessen van 45 minuten op locatie in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen.

Zodra de typecursus is volgeboekt, is deze typecursus niet meer zichtbaar op deze pagina.

 

Les op locatie bij mij thuis

Tijdens de typelessen bij Type-Uniek wordt uw kind door Angelique begeleid in kleine groepjes van minimaal vier en maximaal zes kinderen. Kiest u voor locatie Coupletweg (bij Angelique thuis), dan wordt er typeles gegeven in groepen van maximaal zes kinderen, ideaal voor kinderen met dyslexie en/of kinderen die zich niet goed kunnen concentreren. De kinderen leren typen in huiselijke sferen, gewoon aan de keukentafel. Veel kinderen vinden dit erg prettig en kunnen hierdoor zichzelf zijn. U kind leert blind typen met het online programma TypeWorld. De typedocente let tijdens deze lessen op de juiste vingerzetting en typehouding van uw kind. Door de groepslessen te volgen, krijgt uw kind een extra steuntje in de rug: de kinderen gaan er immers wekelijks heen. Tegen betaling van €14,00 kunt u een los toetsenbord er bij kopen.

Online thuisstudie

Angelique biedt echter meer dan dit in de typecursus voor kinderen. Ze geeft huiswerk mee aan uw kind en begeleidt hem vervolgens online wanneer uw kind dit nodig heeft. Ze houdt in de gaten of uw kind daadwerkelijk oefent en geeft terugkoppeling aan de ouders indien dit niet zo is. Typen is niet moeilijk, maar de kracht van het herhalen is belangrijk en vergt bovendien doorzettingsvermogen van uw kind. Stimulatie van zowel de typedocente en ouder(s) of verzorger(s) is voor uw kind erg prettig. Om de typecursus voor kinderen binnen drie maanden af te sluiten met een typediploma, is 3 tot 4 keer per week een half uur oefenen voldoende.

Typecursus individueel - Type-uniek

Begeleiding

Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding bij de typecursus voor kinderen erg belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van uw kind. Hierdoor is de kans dat zij de eindstreep halen vele malen groter, waarbij de eindscore van deze kinderen met online begeleiding gemiddeld 15% hoger is.

Typecursus voor kinderen

 • Gemiddeld 10 tot 12 lessen van 45 minuten op locatie in kleine groepjes;
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de groepslessen;
 • Ongeveer 3 tot 4 keer per week een half uur oefenen;
 • Overal en altijd online oefenen;
 • Online begeleiding bij het huiswerk en thuisstudie lessen online;
 • Bereikbaarheid per e-mail en telefoon;
 • TypeWorld licentie voor een jaar;
 • Automatische voortgangsrapportage richting de ouders;
 • Examen na minimaal 100 aanslagen per minuut met typediploma;
 • Voor kinderen vanaf groep 6 (ongeveer 10 jaar);
 • Ook geschikt voor kinderen met dyslexie!

Wilt u graag weten wat TypeWorld, het online programma dat wordt gebruikt tijdens de typecursus voor kinderen, inhoud? Probeer de gratis proefles! Geef uw kind op voor een typecursus bij Type-Uniek door het product met de startdatum toe te voegen aan de winkelmand en af te rekenen.

Zelf heb ik de cursus ook gedaan op 44 jarige leeftijd en m’n diploma gehaald. Het duurde een paar weken langer, omdat ik eerst mijn oude typegedrag moest afleren voordat ik een juiste manier kon aanleren. Het is héérlijk om ontspannen te typen zonder te hoeven kijken op het toetsenbord. Angelique is een kundige en super lieve vrouw waar je je gelijk thuis voelt, dit werkt mee aan een ontspannen sfeer om te leren typen. Voor jong en oud! De vergoeding die ze vraagt is relatief laag vergeleken met wat je ervoor terugkrijgt: een ontspannen houding achter je computer voor de rest van je leven. 😁

Tine 
Tine

Koen keek erg uit naar zijn eerste typeles en kwam dan ook erg enthousiast thuis. Je legt alles goed uit en niets is teveel, je gaf extra aandacht daar waar nodig. Aanmoedigen deed je ook erg goed als Koen weer eens boos werd op zichzelf en het geen schande is om fouten te maken. Met oefenen zal het steeds beter worden. Nu met zeer veel trots zijn diploma gehaald met 115apm en 99% nauwkeurigheid. Angelique super bedankt voor alle typelessen. Je bent een toffe juf😊👍

Pascale Blank (Moeder van Koen) 
Pascale Blank (Moeder van Koen)

Ik vond het een leuke typecursus en Angelique is heel erg aardig.

Claire uit groep 7A 
Claire uit groep 7A

De typecursus is erg leuk en leerzaam.

Parcival uit groep 7A 
Parcival uit groep 7A

Typecursus was leerzaam. Angelique geeft goed les en de typeprogramma was leuk en grappig.

Fien uit groep 7C 
Fien uit groep 7C

Ik moest van mijn moeder, maar Angelique was erg leuk en heeft goed les gegeven.

Maxim uit groep 7C 
Maxim uit groep 7C

Huiswerk vond ik niet leuk, maar bij Angelique op school wel, ze deed het erg goed en ik kan nu blind typen.

Lieke uit groep 7B 
Lieke uit groep 7B

Typeles vond ik erg leuk, het was altijd heel gezellig. Angelique heeft goede tips gegeven, huiswerk vond ik minder.

Aimeé uit groep 7B 
Aimeé uit groep 7B

Ik vond het leuk dat we op school konden typen, dan ben je niet alleen. Angelique nam altijd wat drinken en lekkers mee.

Binc uit groep 7 
Binc uit groep 7

Ik vond de typecursus helemaal geweldig, typeprogramma is relaxt je hoeft niet iedere dag te typen. Angelique is heel leuk, je krijgt van te voren wat lekkers en drinken. Ze doet erg leuk.

Noud uit groep 8B 
Noud uit groep 8B