Typecursus voor kinderen in de vorm van groepslessen

Type-Uniek biedt typecursus voor kinderen in de vorm van groepslessen. Uw kind leert in ongeveer 10 tot 12 weken blind typen. De kinderen krijgen gemiddeld 10 lessen van een uur op locatie in kleine groepjes en ongeveer 2 thuisstudie lessen die online worden begeleid.

Les op locatie bij mij thuis

Tijdens de typelessen bij Type-Uniek wordt uw kind door Angelique begeleid in kleine groepjes van minimaal vier en maximaal zes kinderen. Kiest u voor locatie Coupletweg (bij Angelique thuis), dan wordt er typeles gegeven in groepen van maximaal zes kinderen, ideaal voor kinderen met dyslexie en/of kinderen die zich niet goed kunnen concentreren. De kinderen leren typen in huiselijke sferen, gewoon aan de keukentafel. Veel kinderen vinden dit erg prettig en kunnen hierdoor zichzelf zijn. U kind leert blind typen met het online programma TypeWorld. De typedocente let tijdens deze lessen op de juiste vingerzetting en typehouding van uw kind. Door de groepslessen te volgen, krijgt uw kind een extra steuntje in de rug: de kinderen gaan er immers wekelijks heen.

Online thuisstudie

Angelique biedt echter meer dan dit in de typecursus voor kinderen. Ze geeft huiswerk mee aan uw kind en begeleidt hem vervolgens online wanneer uw kind dit nodig heeft. Ze houdt in de gaten of uw kind daadwerkelijk oefent en geeft terugkoppeling aan de ouders indien dit niet zo is. Typen is niet moeilijk, maar de kracht van het herhalen is belangrijk en vergt bovendien doorzettingsvermogen van uw kind. Stimulatie van zowel de typedocente en ouder(s) of verzorger(s) is voor uw kind erg prettig. Om de typecursus voor kinderen binnen drie maanden af te sluiten met een typediploma, is 3 tot 4 keer per week een half uur oefenen voldoende.

Begeleiding

Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding bij de typecursus voor kinderen erg belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van uw kind. Hierdoor is de kans dat zij de eindstreep halen vele malen groter, waarbij de eindscore van deze kinderen met online begeleiding gemiddeld 15% hoger is.

Typecursus voor kinderen

 • Gemiddeld 10 lessen van een uur op locatie in kleine groepjes;
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de groepslessen;
 • Ongeveer 3 tot 4 keer per week een half uur oefenen;
 • Overal en altijd online oefenen;
 • Online begeleiding bij het huiswerk en thuisstudie lessen online;
 • Bereikbaarheid per e-mail en telefoon;
 • TypeWorld licentie voor een jaar;
 • Automatische voortgangsrapportage richting de ouders;
 • Examen na minimaal 100 aanslagen per minuut met typediploma;
 • Voor kinderen vanaf groep 6 (ongeveer 10 jaar);
 • Ook geschikt voor kinderen met dyslexie!

Wilt u graag weten wat TypeWorld, het online programma dat wordt gebruikt tijdens de typecursus voor kinderen, inhoud? Probeer de gratis proefles! Geef uw kind op voor een typecursus bij Type-Uniek door het product met de startdatum toe te voegen aan de winkelmand en af te rekenen.